Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Сім місяців назад я стала мамою. І це найбільше досягнення. Так як досить довго не могла завагітніти. Також вагітність була не легкою, і пологи також. Але дякувати Богу все добре і я маю найкращу донечку.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Звичайно моя донечка, чоловік і батьки. Адже, батьки нам дають приклад які ми повинні бути. І мені хочеться зробити найкраще дитинство своїй крихітці. Тому ми з чоловіком над цим працюємо і підтримуємо один одного

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Моя донечка ще маленьке і не може описати мене. Але я вважаю, що вона б сказала, що я дорбра, відповідальна, щира, і маю велике любляче серце.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мабуть кожна матуся мріє про відпочинок. Не важливо де і коли, а головне хоча б декілька годин релаксу. Тому що весь наш час ми даруємо нашим дорогим дітям.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Я вважаю що кожна мама достойна цього звання. Тому що бути мамою не легко. Ми несем велику відповідальність. Я вже говорила раніше що хочу подарувати своїй дитині безтурботне дитинство, але для цього треба багато зусиль, над якими ми з чоловіком працюємо. Я хочу щоб моя дитина в майбутньому писалася мною і я була для неї прикладом.

Щаслива мама

Мама Юля. 22 року. Має чарівну донечку Мію. Я дуже вдячна своїй дитині, що подарувала мені такий статус МАМА . Я в декреті, займаюся вихованням донечки та домашніми справами. Мрію про особистий блог. На данный момент ми живемо з батьками, але дуже мріємо про своє житло. Бажаю всім удачі. Нехай переможе справжня " Мама року".

Більше