Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Вона уміє надихати інших собою, своєю щирістю, своєю відкритістю. Я бачу, що в неї палає в грудях рідкісний вогник, один на мільярд, котрий мотивує всіх навколо. Біля такої людини хочеться стати кращим, хочеться дарувати її тепло, хочеться називати її мамулічкою. Я не знаю більш теплих людей, ніж моя найкраща подружка, котра через все життя несе оце тепло. Мама надихає створювати шедеври і вона муза, котра оберігає сім’ю, котра оберігає тепло, котра завжди поруч і завжди обніме і пригорне.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Бог. Найбільший її талант-це мотивувати та надихати інших людей. Вона відчуває це і від цього черпає свої сили. Діти та онучок для неї -це те, що змушує її ставати ще кращою кожного дня, кожної миті. І вона потім дарує цю любов інтим. Її надихає вища сила, котру не можна описати словами.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Ми б її назвали рідненькою мамулічкою

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Побільше часу разом

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому що вона достойна бути мамою тисячоліття. Я мрію бути хоч трішечки схожою на неї.

Мама-моє натхнення

МОЯ історія про мою найкращу подругу, мою підтримку, мою силу, мою мамулічку Семенко Людмилу Іванівну. МАМУЛІЧКА завжди вчила відчувати душею. Якщо говорити про тих мам, котрі віддають частинку серця своїм діткам, то не можна забути про мою маму. Я не знаю більш сильної духовно та ніжної емоційно людини. Саме вона мене надихає відкриватися та створювати щось нове і неповторне. Вона надихає бути щирою, совісною та бути тією людиною, яка я. НАЙКРАЩА порада завжди лунає з її уст. Коли на душі стає тривожно та боляче, я телефоную мамі і чую рідненький голос. Якось всі душевні цунамі стихають, а я відчуваю, що маленька дитинка в мені прокидається та хоче пригорнутися до моєї найріднішої. У СВІТІ немає більш близької людини. Коли ж мені добре, то перша людина на цій планеті, з якою я хочу цим поділитися, то це моя мамочка. Вона завжди бачить глибше, вона знає те, зо ховається від чужих очей. Для неї мої перемоги-то її власні. Тому моє сонечко світить для неї. ЛЮДИНА, яка надихає бути кращою версією себе, людина, котра надихає створювати шедеври. Ось як я відношусь до моєї рідненької мамулічки. Вона мотивує діяти і мотивує відчувати. Для мами весь світ сплетений із тоненького мережива тепла і турботи. Дякую, мамочка, що ти в мене є.

Більше