Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

В три рочки її мама привела в танцювальний колектив, в якому вона знаходиться до сьогоднішнього дня. З дев'ятого класу вона підробляла хореографом. Допомагала вчить маленьких діточок танцювати. І вже в десятому класі зрозуміла, що хоче пов'язати своє життя з хореографією. Поступила в університет на хореографа. І так хоббі переросло в щось більше.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Її завжди надихав чоловік, а з появою синочка, молода матуся хоче бути самою найкращою, гарною для своїх хлопчиків.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Що вона дуже гарна та добра. Смілива та щира. Не зважаючи на молодий вік та складнощі дала життя своєму синові. Не злякалась труднощів. Сама найкраща та люба матуся.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона мріє побачити весь світ. Вона дуже полюбляє подорожувати. Хоче щоб її синочок побував у кожному куточку світу.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому що не дивлячись на складнощі та молодий вік, вона дуже добре справляється. Встигає вчиться, працювати, доглядати за мною та татком.

Мама хореограф

Мамі було 19 років коли вона завагітніла. Навчалася вона на 3 курсі. Зі мною в животику танцювала, здавала екзамени, працювала. Не дивлячись на те, що у них з татком ще зовсім не було матеріального забезпечення та власного майна, вони не задумуючись вирішили дати мені життя. Це саме найголовніше. Мамі зараз 20 років, а мені 7місяців. Вона закінчує університет. Пише дипломну роботу. А навчається вона не на заочному відділенні, як багато молодих матусь, а на денному. Вона дуже відважна та сама найкраща. Так, в її мріях були різні контракти за кордоном, але я найголовніше в її житті.

Більше