Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Я чоловік який не дуже вміє казати про почуття але наша Матуся Оленка варта усего найкращого. Я вважаю що найбільше досягнення моєї дружини це наші двоє діточок. Старший Віталік йому 6 рочків, він особлива дитина, а донці зараз 10 місяців. Наша мама процює вдома з дітками. Синуля лежачий а мала дуже жвава. Але у коханой вистачає часу і смаколики чарівного приготувати і зі старшим по лікарням і вдома прибрати і для мене гарне слово припасти. Що я кажучи чесно іноді забуваю , за що мені дуже соромно. Я дуже кохаю свою милу, чарівну дружину. Я дуже вдячний її за те що вона зі мною хоча я щє той фрукт. Наша матуся сама добра, терпляча, ніжна, розумна, дбайлива, чарівна, незабутня, казкова, яскрава, тепла наче сонце, усмішка настільки чиста що на душі стає світліше. Вона дуже втомлюється і єдина її розрада магазини єва. Будь ласка допоможіть мені зробити дружину счастливішою. Дякую, Дуже буду чекати вашой відповіді.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Надихає нашу матусю ставати краще сімья. Ми дуже цінуємо все що вона робить для нас але вона не перестає нас дивувати і на кухні і в спілкуванні і своєю дивовижною красотою.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Сердечне тепло, ніжність, чуїність, уважність, забота, повага, дружність, надійність, турботливість, знання , вона намагається відповісти на любе детяче запитання навіть як що не знає відповіді вона її знайде і вивче, впевненість, надія, радість, сюрпризи, вона зробить усе щоб частіше бачити детячі посмішки.Дуже дякую .

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона дуже мріє щоб одужав наш син і вона ніколи майже не каже що хотілаб сама. Але коли ми гуляєм усією сімьєю вона дужу довго роздевляється салони краси і спа , а коли ми були молодші я подарував її фотосесію і вона її роздевляється хоча ще рік тому вона цего не робила. Тому я впевнений що її треба звільнити на пару днів від хатн,ї праці і дати її можливість згадати як приємно бути жінкою у спа, салоні, чи на фото.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому що вона така і є. Люди навколо не уявляють як важко жити без надій. Але вона не складає руки а шукає усе нові і нові способи лікування і не опускає руки. Я підтримую її але часто відчуваю що це вона ВЕЛИЧЕЗНЕ СЕРЦЕ яке дає життя усій нашій родині

Велике серце

Наша матуся завжди мріяма про сім,ю. І вона жеве заради неї. Вона не забуває також допомогати свойї мамі і про мою матусю не забуває. У неї завжди було багато друзів, вона дуже чарівна і з нею поруч дуже вільно себе відчувають люди. До неї ідуть за порадами і розповідати секрети. Наша мама найкраща вона супер. Ні навідь краще за супер. Ця людина жеве для іньших ,

Більше