Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Моя мама, Поліна найкраща у світі! Вона моя любов, мій ангел, мій оберіг. З перших хвилин моєї появи на цей світ вона огорнула мене, наче крилами, теплом, ласкою, ніжністю.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Моя мама надзвичайно сильна жінка. Коли у 2014 році ми переїхали з рідної домівки вона не зламалась й підтримувала всіх і завжди говорила "Що все буде добре!" Тому ми продовжуємо вірити в Мир та Злагоду, в будь якій ситуації треба залишатися людиною з добрим сердцем! Мама рішуча, сильна, наполеглива і працьовита. Їй щодня доводиться вирішувати різні життєві ситуації: кожен день щось нове на роботі, домашні проблеми, допомога бабусі, турбота про мене та ще безліч інших непередбачених питань. Мама завжди різна - радіє, сумує, вишиває, рисує, мама із задумливим поглядом, творить на кухні, мама в прогулянках.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

У моєї мами надзвичайно красиве ім’я, що означає готова скрасити сірі будні оточуючих, допомогти їм прийняти реальність. Вона має світле волосся і надзвичайно красиві смарагдові очі, які випромінюють світло і ласку.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона мріє про закінчення війни. Вона дуже світла й тому дуже хочеться їй подарувати яскраві емоції.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Вона вміє вишивати, в'яже шалі для друзів на добру згадку. Бере участь в благодійних заходах.

Мама — це пісня, це сонячний світ!

Мати взірець любові, чесності, порядності, доброти, працелюбства. Вона для нас цілий світ і нескінченне диво, оберіг і крила, теплота і ласка, любов і прощення. Рідненька, я дякую тобі за всіх нас і схиляю голову перед твоїм добрим материнським серцем. Люблю тебе!

Більше