Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Вміння любити щиро і по-справжньому, віддаватися на повну і через край, не шкодуючи своїх сил та часу. А ще наша бабуся позитивна, енергійна і креативна. З нею завжди весело і радісно. Вона має підхід до всіх дітей, та найбільше - до своїх онуків, яких обожнює і дуже любить!!!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Мабуть, прагнення бути по-справжньому щасливою жінкою, мамою і бабусею.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Ніжна, чуйна, добра і свята. Так, свята, по-іншому не скажеш. Ти віддаш себе сповна, Не шкодую ні сил, ні часу... Ти віддаш себе сповна, Навіть, коли вже не можеш... Твоя сила, віра й доброта Кожному, кого зустрінеш, допоможе. У тобі, матусю, є усе, Чого можна тільки побажати, Тож хай множиться усе в 100 раз, Щоб і далі жити й проживати. Усміхатись, тішитись й радіти, Плакати лише від щастя. У дрібницях бачити велике Й почуватися щодня найкраще. Справжня жінка, мама і бабуся! Що ще скажеш - ти найкраща в світі! Кожен з нас промовить  - я горжуся, Що ти наша вся, а ми твої діти!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Наша бабуся завжди мріє аби всі були щасливі і здорові. Тому за її турботу і самовідданість хотілося б подарувати їй, насамперед, спокій і гармонію, в першу чергу для тіла і душі. Справжній відпочинок. І не важливо, де це буде і як, знаю напевне, що проведе вона цей час позитивно, з користю і з приємними емоціями.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Так. Бо вона - найкраща!!! Найкраща для своїх дітей і онуків!!! Найкраща мама! Найкраща бабуся! Найкраща дружина! Гарна жінка, добра людина, щира і справжня.

Бабуся Леся

55... стільки років цьогоріч виповниться нашій матусі-бабусі Лесі. Це її третє ім'я, так з дитинства називали її рідні ))) в церкві  похрестили Параскою, а у школі нашу бабусю називали за паспортом - Ольга Іванівна (за освітою - вчитель математики) ))) та скількома б іменами її не називали, найкраще їй пасує - супермама, а з появою онуків - найкраща в світі бабуся... 55... - років щирості, доброти і людяності. 55 років любові, сміливих рішень і енергійності.  Так, це все про нашу бабусю Лесю, яка і досі живе на повну і черпає позитив у кожному прожитому дні. Сьогодні свій час вона максимально присвячує онукам, бо каже, що з ними ще більше відчуває молодість і енергію. Вона може не лише провести урок ))), а й влаштувати театр, придумати гру, танцювати, співати, зіграти на бандурі, прочитати казку, посміятися і повеселитися від душі, смачно нагодувати і багато іншого... Ми всі її безмежно любимо, поважаємо і цінуємо. А онуки її по-справжньому обожнюють!!! ))) Тож цвіти, наша бабусю, ще багато багато років у здоров'ї, добрі і радості!!! Побільше усміхайся від щастя!!! Залишайся молодою і зовнішньо, і в душі!!! Але не забувай мріяти і бажати, бо все в тебе ще попереду!!! А ми, твої діти і онуки, завжди будемо поряд!!!

Більше