Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Сімейний затишок для моєї мами це ВСЕ! Вона вміло поєдную відносини з чоловіком, догляд за дітьми, а як вона смачно готує! Завжди нас радує борщем, варениками з картоплею та капустою! При цьому вдома завжди чистота та порядок! Так багато чому є вчитись у Мами!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Маму надихає працювати над собою любов до сім’ї!

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Матуся пройшла нелегкий час, дуже шкода, що вона в свої 20 років залишилась круглою сиротою( маючи доньку, якій тільки був рік! Чоловік постійно був на роботі. А як хотілось з кимось поговорити, щоб допомогли по господарстві і понянчили дитинку! За життя мама набралась мудрості, сил витривалості. Завжди робить вчинки по совісті. Хочеться мама завжди бачити щасливою та усміхненою!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мама мріє, щоб всі були живі та здорові, якби це банально не звучало. Але я б хотіла, щоб вона побувала закордон на відпочинку)

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Навіть якщо моя мама не отримає звання Мама року, я все одно знаю, що вона найкраща на землі для мене Мама. Вона завжди мене підтримувала, допомагала, могла вислухати та дати слушну пораду. Мама це моя подруга, опора ! Для мене вона сама-сама!

Мамине щастя

Коли мамі було 7 р. її батько трагічно загинув. Коли було 20р її мама померла... на той час мені був 1р, зовсім юною залишилась сама з дитиною у цьому жорсткому світі. А скільки всього не знала, не вміла, не розуміла, стільки прийшлось вчитись самій! І як би доля її не ламала, не випробовувала, все таки змога народити мені сестру, дати нам достойне виховання та гарну освіту. Зараз вона вже має внучка, він для неї маленька віддушина)

Більше