Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Вона невпинно боролась з думкою лікарів і впевнено крокувала до мрії стати - мамою. Вагітність була дуже важка, 5 разів лежала в лікарні і з цих 5 разів 3 ледь не втратила омріяну дитину, але не зважаючи на це в неї вистачило сил стати матусею.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Найбільшим натхненням був чоловік, а з народженням сына Левона він її найбільше натхнення. Його малесенькі долоні і дзвінкий сміх долають сил і бажання бути кращою.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Краще зробити і можливо це буде помилкою, але ти не будеш карта и себе за не зроблене. Вона як справжній воїн стоїть до останнього, і з дитячою наївністю вірить в дива і вони справді трапляються.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона мріє про сімейний затишок. Повернутися до улюбленої роботи медичної сестри, але нажаль це не можливо, вдома маленький сын якого вона не має права наражати на небезпеку тому що їх лікарня приймає хворих на коронавірус. Вона дуже хоче повернутися в попередню вагу, яка в неї була до вагітності. Треба трішки прикласти зусиль і все вийде.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Саме її приклад наполегливості, терпіння, самопожертви дасть приклад іншим матерям на те, що не потрібно опускати руки і робити так як підказує серце.

Складний шлях до материнства

Я дуже хотіла дитину, але все ніяк не виходило. Та і слова сестри про те, що я "пустоцвіт" все далі проникає у серце. І з часом я якось прийшла до думки, що ну і нехай, прийде час відьму дитину в інтернаті, для мене чужих дітей не існує. І сталось диво-омріяні дві смужки. Вагітність протікала з постійними ускладненнями, спочатку загроза, потім організм не витримав гестозу і я втратила дуже багато ваги, слова лікарів якщо не запрацює шлунок то будемо преривати вагітность - дитина не отримує поживних речовин і буде інвалідом в худшому випадку ми вас втрати о обох так як в мене було зневоднення середнього ступеню, це пряме посилання на медичний аборт. Через місяць почалися проблеми з нирками, страшні болі. Щоб зняти болі при нирковій коліці дуже болюче знеболення. І на останок зник зір. Лікування. Під час пологів у дитини зупинилося серце. Дивом відкачали. І при цьому всьому ні разу не було думки покласти цьому кінець. Так я дуже посадила здоров'я. На все життя проблеми з зором. Але я ні про що не шкодую і вдячна Богу за те що в мене такий чудовий син.

Більше