Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Моє найбільше досягнення - вміння вдало поєднувати виховання дітей, навчання і цікаву роботу.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Мій стимул - син і дочка. Діти- велика відповідальність у житті. Завдяки ним я розумію, що ніколи не можна опускати руки і спинятися на досягнутому.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Добра, розумна і найкраща мама в світі.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Щоб діти ніколи не хворіли.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому що вона гарний приклад для багатьох. Її незламний характер, добре та любляче серце і розум - вдале поєднання для сучасної успішної мами.

Ніколи не втрачай оптимізму

Якби я могла уявити, скільки часу буду йти до миті, коли вперше почую слово "МАМА", погодилась би я повторити цей шлях знову?

Так!

Нам іноді здається, що саме у нас буде ідеальна материнська історія. Що все складеться якнайкраще, що ніякі чинники не стануть перешкодою нашим бажанням.

Привіт, мене звати Наталія, і я та сама мама, про яких не пишуть у книжках.

Чому? 

Бо з одного боку, ми звичайна українська родина. Зі своїми традиціями, історіями та досягненнями. 

А з іншого, ми - родина, що має невичерпний запас відповідей, чому такий довгий час нашу оселю облетали осторонь лелеки. Та з цієї добірки фраз ми не зробили книгу життя. Все вийшло навпаки! 

Нашому синочку майже 7 рочків, а донечці 4 рочки. Незабаром ми з чоловіком будемо святкувати 19 річницю нашого весілля. Проста арифметика, але мова йде не тільки про цифри. 

Для мене це про особисте, і я можу сміливо казати, що тільки двоє вирішують, що називати важливим. Навіщо розставляти пріоритети. За якими принципами планувати спільне майбутнє. Як ніколи не опускати руки. І, що найголовніше, як не залежати від чужої думки, вигаданих моральних кордонів і незважаючи на купу складнощів, зберегти родину.

Слово "МАМА" ніколи не звучить однаково. Для кожної з нас воно має унікальний настрій та формулу, що містить мільйони кроків життєвого шляху. Але, я впевнена, що ми, матусі, не змінили би жодного моменту наших персональних історій.

Більше