Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Ця історія про мою сестричку Олічку, яка стала не просто мамою, а ще і відкрила своє сердце для прийомних дітей, які стали для неї рідними!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Заради дітей, тому що саме з батьків діти беруть приклад, ще з утроби матері.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Наша матуся подарувала життя моїм братикам і сестричкам, тому нас багато і нам ніколи не буває сумно, вона робить усе для того, щоб ми почували себе щасливими! Вона прокидається раніше за всіх і готує нам сніданок, проводить до школи, робить уроки, піклується про наше здоров’я, про наш зовнішній вигляд, читає нам Біблію і вчить молитися, цілий день вона трудиться, вкладає нас спати а сама лягає останньою. Наша Мама, молода і гарна, ми любимо і цінуємо її за те, що вона обрала нас і дала нам життя!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона заслуговує на відпочинок, також через те що в її добі їй часто не вистачає часу, щоб все встигнути і вона жертвує своїм сном, було б добре, щоб вона мала гарний догляд, щоб завжди залишалася молодою і гарною!

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Бо таких, як вона я не зустрічала! В свої 31 рік, коли інші жінки займаються кар’єрою, вона присвятила своє життя для дітей, народила 6 діток а також ще 7 народила серцем! Це заслуговує перемоги! І поваги!

Народжені серцем

14 років тому, коли вона тільки почала мріяти про материнство нажаль певний час Бог їй не дарував дітей, лікарі сказали, що вона не зможе мати дітей...але Бог все-таки подарував їй довгоочікувану донечку. Потім пройшов певний час і вона знову носила під серцем дитя і в цей час дізналася, що в пологовому будинку відмовилися від новонародженої дівчинки, вона довго не думала і так в нашій родині з’явилися двійня. Діти росли і приносили радість. Через декілька років вона дізнається, що в дівчинки яку вона народила серцем є ще брати та сестри які знаходяться в дитячому будинку. Через місяці роздумів і молитв вона зі своїм чоловіком наважилися і прийняли в свою родину цих діток, в яких вкладають всю свою любов!

Більше