Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Наша мама - Олена Шевченко, ультрамарафонка і діючий тренер з бігу на супердовгі дистанції! А ще вона у свої 30 років майстер спорту України з легкої атлетики, чемпіонка України з добового бігу і рекордсменка чемпіонату України з 24-годинного бігу! Ми нею пишаємось!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

За її словами, її надихає родина і любов, в першу чергу малесенька донька Марійка, якій скоро буде півроку!

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Завзята і наполеглива, цілеспрямована і впевнена, але при цьому ніжна і турботлива, уважна і працьовита. Вона найкраща!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Наша мама є членкинею збірної України з добового бігу і вона мріє перемогти та зійти на п'єдистал чемпіонату світу! Більш за все хотілося б подарувати їй квартиру з видом на море в її рідній Одесі, в яку вона дуже любить повертатися і згадувати про своє дитинство та юність.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Вона дійсно заслужила звання "Мама року", бо після вагітності з кесаревим розтином поча тренуватися вже за місяць після операції. І вже зараз замість відпочинку вона щодня бігає по 10-16 км, а раз на тиждень вона без зупинки долає відстань 30 км! За нею слідкують багато її послідовників-бігунів, яких вона надихає займатися спортом і не жалітися на труднощі! Вона просто супер-жінка!

Ультрамамуся

Крім вже перелічених досягнень та титулів мама Олена у 2019 році серпневої спеки за 10 днів перша серед жінок України пробігла відстань 500 км до Дня Незалежності України, взявши участь в Ультрапробігу Єдності "Сталевий Гарт" за маршрутом Ковель - Луцьк - Рівне - Житомир - Ірпінь - Київ! Вона виявила справжній "сталевий гарт" на рівних з найвитривалішими вітчизняними чоловіками-ультрамарафонцями! Є навіть повнометражний документальний фільм про цю подію з вільним переглядом в YouTube з назвою "СТАЛЕВИЙ ГАРТ 2019"! Вона вже увійшла в сучасну історію ультрабігу України і ми цим пишаємося!

Більше